sziporka. 2013.04.15. 16:59

Buszos...(2.)

Lomhán mozdult meg, hogy kinyissa az ajtót. Puffanás, és az ajtó nyitva állt. Hideg szél fújt Lilla arcába, aki kérdőn nézte a férfit. 
-Baj van a busszal?-kérdezte. A férfi ajkai gonosz mosolyra húzódtak és ingatni kezdte a fejét. -Akkor miért álltunk meg?
-Nem megálltunk...megérkeztünk. Nekünk ez a végállomás.

A vigyora még szélesebbre húzódott és megvillantotta a kabát alá rejtett fegyvert. A lány felsikoltott, így a többi utas előreszaladt. Mindannyian ott álltak. Az ötvenes nő, a fiatal pár, Hanna és a sofőr. A levegő megfagyott, egy pillanatig csak a fák között süvítő szél hangja hallatszott, majd a középkorú asszony megszólalt.
-Meg fog ölni bennünket?
A férfi semmit sem mondott, csak  tovább vigyorgott.
-MEG FOG ÖLNI BENNÜNKET?-üvöltötte hisztérikusan a 17 év körüli fiú. A férfi a fiú kabátja felé nyúlt. Lerántotta a lépcsőről, így viselője a hideg földre zuhant. A telefon kihullott a zsebéből.Hanna agya a látványtól azonnal forogni kezdett és tisztán látta helyzetét. Segítséget kell hívni. Ennek az embernek fegyvere van...

A bejegyzés trackback címe:

https://felhojaro.blog.hu/api/trackback/id/tr365228108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása