Újra keresztülsétált a termen az erkély felé, de mielőtt kilépett lopva hátrapillantott Polacsekre. Ő azonban még mindig el volt foglalva a körülötte állókkal, akik istenként ajnározták. Így inkább visszafordult. Nem akarta mégegyszer szem elől téveszteni a férfit. Jobb ötlete támadt. Annyira nevetségesen egyszerű ötlet, hogy legszívesebben a fejét verte volna a falba, amiért eddig nem jutott eszébe. Csak egy ürügyet kellett kitalálnia, amivel a főnökéhez odamehet és mivel az a barom is ott toporog Polacsek körül, kénytelen lesz észrevenni Mártit. Odasétált hát Radóhoz.

-Elnézést Radó elvtárs. A pénteki iktatnivalókkal kapcsolatban lenne egy kérdésem.-itt egy kicsit habozott, de jól is tette, mert így Radónak lehetősége nyílt, hogy beléfojtsa a szót.
-Drága Mártikám. Olyan gyönyörű ez a mai este, ne rontsuk el az irodai ügyekkel. Bemutatom inkább új barátunknak. Ő itt nem más, mint Polacsek Ede, az ÁVO 3. főosztályának parancsnokhelyettese. Polacsek elvtárs, hadd mutassam be Tordai Mártát, a titkárnőmet

A bejegyzés trackback címe:

https://felhojaro.blog.hu/api/trackback/id/tr605050524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása